tirsdag 25. mai 2010

Drivhuset...

....setter eg bare meir og meir pris på. Å sjå ting spira og veksa seg frodig, og etterkvart sjå kva eg kan hausta er ein fryd.

* Nå har det begynt å bugna av små ferskenar. Eg prøver å knipe vekk nokon, sjølv om eg egentlig har mest lyst å la dei vera. 

 
*Tomatplanta. Hugsar ikkje kva sort dette er. Fekk den av mammo, eg har dyrka Yellow tomato, men dei er ikkje blitt så store i planten- endo. Hadde ikkje så bra resultat med dei gule tomatene i fjor, men bestemte meg for å prøva igjen. Kjekt med forskjellige fargar i salaten.


*Diverse planter står ute til herding.


* Bugnande sukkererter. Klare til utplanting.

Å gå rundt i hagen på vandring å knaske i seg godbitar er eit av mine ønsker for hagen. Sukkererter ein stad, jordbær ein annan. Frukttrær og bærbuskar er  plassert rundt omkring. Nå må eg bare få hjelp av MaNNen til å legga heller eller laga stiar ... Men det veit han ikkje om at eg har planar om endo. Best å ta tingene litt etter litt. :)

Ha ein fin tirsdag!

5 kommentarer:

 1. Du må knipa bladhjørnene på tomatplanta.

  SvarSlett
 2. Ah. Blir veldig misunnelig. Ser utrolig deilig og morsomt ut med drivhus og forskjellige frukter og grønnsaker. Det er det jeg drømmer om å få til en dag, også. Må bare få meg hus først...

  Håper alt står bra til med deg, og at du koser deg hjemme. Det virker jo sånn. ;-)

  SvarSlett
 3. Du er heldig som har så grønne fingre! Blir inspirert til å prøve litt mere jeg også! Skjønne bilder som alltid. En fryd å lese! Klem.

  SvarSlett
 4. Lene; ja, eg koser meg hima... men det er liksom ein omstilling. Savner jobben veldigt også.

  Drivhus er utrolig gøy Krabbelure. Men vil kje sei at eg har grønne fingre... kanskje lysegrønne. Er mest lysten som driv meg, så kjem vel kunnskapen etterkvart.

  SvarSlett