mandag 24. mai 2010

37 +

Vel.. tenk at om nokre veker, kanskje dagar, har me fått eit lite nurk til i huset. Eit heilt nytt menneske som me skal bli kjend med. Nå begynner alle å bli spente. Me ha gjort klar babysenga, stellebordet, vogna, tøybleiene er på plass og de siste innkjøpene av bæresjal er på veg i posten... Me snakker om navn og kva tid me kanskje trur at babyen er her.


*senga


*tøybleiene


*eit lekkert teppe som mammo har strikka

Eg er også ekstra spent. Ei god spenning og ekstra forventningsfull i forhold til den planlagte heimefødselen. Eit av kriteriene for heimefødsel er at ein skal vera fullgåtte 37 veker, og here I am. Jordmora som me skal ha hos oss har vært på heimebesøk, ungane har fått helsa på, og det som kan klargjerast er forsåvidt klart. Ikkje alt kan planleggast på førehand, det vil nok heilt sikkert kome ting og tang undevegs. Nå kan me bare vente og håpe at fødselen vil innfri forventningane.

Her er nokre linkar som eg har brukt for å få svar på ting og tang.
hjemmefodsel.blogspot.com, http://www.hjemmefodsel.no/, hjemmefoedsel.net

Nå skal den siste tida brukes til kos og putling. Skal nyte at sommaren er på veg. Lange late dagar, grilling, veksten i drivhuset, sommarblomster og deilige dufter, seine kvelder på (den nybeisa) altanen med talgelys og snart med litt vin i glaset...

*Herlige mandag!


2 kommentarer:

  1. Hei, hei! Så skjønne bilder, og ikke minst de fra 17.mai! Herlige unger, - så koselig å se dem igjen! Følger spent med i tiden framover. Krabbelurene gleder seg med dere : )

    SvarSlett