onsdag 13. oktober 2010

*leketid

Det haustferie, og ein deilig ro har senka seg i huset. Me e tidligt oppe og det e leketid. Bosse har forsvunne inn i ein verden som eg prøve å ta del i, på hans premisser.Disse kjekke figurane har hatt ei lang levetid her i huset. Av og til tar me leker opp på loftet, lar dei ligge eit par år for så å ta dei frem igjen- med stor suksess. Det er som om dei har fått nye leker.


Litlajento e blitt 4 1/2 månad, og koser seg når storebror leker ved siden av.

Og kanskje når det er kviletid kan eg ta fram denne...Ha ein fin dag!


2 kommentarer:

 1. - Så skjønn og stor jenta har blitt! Virkelig forskjell siden sist jeg så henne.
  jeg beundrer deg som holder koken med fire unger i huset. Jeg fatter ikke hvordan du får det til, -jeg husker når mine var små. Når de sov sov jeg også...prøvde jeg å lese gikk det bare i ball og øynene gled igjen! Kos dere med høsten. Klem, klem.

  SvarSlett
 2. Takk! Trur ærlig talt eg har fått døra i fleisen eit par ganger, så mykje eg har lyst til, men tida strekker ikkje til. For det ER travelt, og visse dager koker det over... ;)

  Det er mange ting som er på vent for ein stund, men det er heilt greit, den tida der ungane klarer seg meir sjølv vil tidsnok komma.

  Eg legg meg tidlig og leselysten har så smått å komma tilbake... det tyder vel på at litt av energien er tilbake også.

  Eg må samstundes seie at bloggen din er rein nytelse, den gir indre ro og inspirasjon til alt eg har lyst til å gjera. DU er flink til å holda koken. Eg håper dåke får ein fin ferie, hils rundt deg.

  Varme klemmar

  SvarSlett