torsdag 12. august 2010

*Gilleleje


Me har vært på tur. Til barndomsplassen til Mannen. Det er ein flott fiskelansdby i Danmark med liv og røre om sommaren.  Verdt eit besøk.


Me har hatt tid til kvarandre, til å sjå, shoppe, leike, kose, spise, preike og lese...


og ein etterlengta dag på stranda.
været var varmt, men desverre ikkje noko til strandliv, men heldigvis blei det flott ver dagen før me skulle heim. me var raske med å komme oss til stranda den morgonen.og veslajento fekk ei kyse av svigermor. kan tru den var flott. ho hadde kjøpt den på antikkforretning. tenk at den hua har ein historie...
me har hatt ein flott ferie. sjølv om eg er heime i permisjon var det utrolig godt å reise vekk når Mannen fekk ferie. kroppen slapper av på ein anna måte og det blir tid til andre ting. deilig.

2 kommentarer:

  1. Å, så herlige bilder! Og så stor veslejenta har blitt!!! Et ordentlig lite menneske nå jo! Barnelua var kjempeskjønn. Tenker hun blir glad for den når hun får sine egne en gang i framtiden...Kos deg masse. Jeg gleder meg med deg. Klem.

    SvarSlett
  2. takk for fine ord. du varmer. veslejenta veks så fort. altfor fort. ;) og kysa blei eg så glad for. den var bare nydelig.

    SvarSlett